• 2024-06-30

Luftvåpenjobb: AFSC 3E3X1 Strukturell Spesialist

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I luftvåpenet bygger bygningsspesialister strukturer fra grunnen, alt fra nødhus til oppholdsrom til garderober. De har også til oppgave å utføre reparasjoner av luftvåpenstrukturer, ofte i farlige eller kampmiljøer. Disse flyselskapene er snille som konstruksjonsbesetningen til Luftvåpenet, men med et spesielt fokus på strukturer. Luftvåpen kategoriserer denne jobben som spesialkoden for luftvåpen (AFSC) 3E3X1.

Pliktene til Luftvåpen Strukturelle Spesialister

Disse flymannene forbereder og tolker arbeidstegninger og skjemaer, og undersøker foreslåtte arbeidsplasser for å avgjøre hvilket arbeid og ressurser som trengs. De vurderer strukturarbeid pågår, og overvåker arbeidsplaner, gjør endringer når forholdene garanterer.

De bygger mange forskjellige strukturer, så vel som delene av hver struktur, inkludert helling av fundament, bygningsgulv, vegger, tak, trinn, dører og vinduer. Strukturene inkluderer både prefabrikkerte og permanente bygninger. De bruker materialer som mørtel, betong og stuckatur som en del av ferdigarbeidet, og de produserer og reparerer også nødvendige metalldeler og -aggregater.

En stor del av denne jobben innebærer bygging og oppbygging av stålkonstruksjoner, som involverer sveising og lodding. De bruker beskyttende belegg til stål og andre metaller, som primere og tetningsmidler. Disse luftfartsselskapene feilsøker og installerer også låseenheter som spenner fra standard tastede inngangslås til mer sofistikert kryptering og panikkhardware.

Som med de fleste bygningsingeniører, oppfører disse luftfartøyene også stillasene for å utføre sitt arbeid. Og en del av deres ansvar omfatter at alle strukturer er i samsvar med kommersielle og militære forskrifter og standarder. De utfører inspeksjoner med et øye for å finne korrigerende tiltak for problemer og sende inn og gjennomgå rekvisita for rekvisita og utstyr.

Trening som en luftvåpen strukturell spesialist

Airmen i denne rollen fullfører standard 7,5 uker i grunnopplæring, og en uke med Airmen's Week. Det følges av 90 dager teknisk trening på Gulfport Combat Readiness Training Center i Mississippi.

Kvalifiserende som Luftvåpen Strukturell Spesialist

For å være kvalifisert for denne jobben, trenger du en komposittpoengsum på 47 i det mekaniske (M) Air Force-kvalifikasjonsområdet for forsøksvokalene for ASVAB-testene.

Det er ikke behov for sikkerhetsdeklarasjon fra Forsvarsdepartementet, men du trenger en normal fargesyn og er kvalifisert til å betjene statlige kjøretøyer.

Du bør ikke ha høye frykt, og et videregående diplom med kursarbeid i matematikk, mekanisk tegning og bruk av murverk og trebearbeidingsverktøy er å foretrekke. Du må også fullføre et grunnleggende strukturkurs.

Før du kan motta denne AFSC, bør du ha erfaring med bygging og reparasjon av bygninger og tunge konstruksjoner, oppføring av prefabrikkerte konstruksjoner, legging av murverk og blanding, påføring og etterbehandling av betong, gips, stuckatur og mørtel.

Du bør også ha erfaring med å opprette stål, ved hjelp av verneutstyr og fabrikasjon, installasjon og reparasjon av metallkomponenter ved hjelp av gass- eller buesveisutstyr.

Sivile stillinger som ligner på Air Force Structural Specialist

Luftfarten i denne jobben vil være godt kvalifisert til å jobbe i en rekke sivile byggearbeid siden de har erfaring med mange verktøy og sveiseprosesser. Byggearbeideren, foreman og stålarbeideren er alle mulige karrieremuligheter med dette treningsnivået.


Interessante artikler

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Trenger du en HR-stillingsbeskrivelse? Eller vil du bare vite hva menneskene i HR gjør? Disse omfattende jobbeskrivelsene svarer på begge spørsmålene.

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Trenger du en HR-generalist jobbbeskrivelse som vil fortelle deg de viktigste funksjonene i jobben? Finn også viktige mål og erfaring.

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Interessert i hva en HR-leder gjør? Denne prøvebeskrivelsen for en HR-leder gir en omfattende oversikt over ansvarsområder.

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Vil du vite hva en HR-rekrutterer gjør? Her er en HR-rekrutteringsjobbbeskrivelse som forteller deg detaljert om jobben og hva medarbeiderne bidrar.

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Den obligatoriske pensjonsalderen for aktiv tjeneste Army personell har blitt økt til 62 fra 55.

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Leter du etter utvalgspolitikker, sjekklister, prosedyrer og skjemaer som skal brukes i dine HR-prosesser og programmer? Her er en omfattende ressurs.