• 2024-06-28

Gode ​​sommerjobber for tenåringer

Sommerjobb

Sommerjobb

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du tenåring på jakt etter en god sommerjobb? Mange forskjellige jobbalternativer er tilgjengelig for tenåringer. Her er scoop på en rekke muligheter som er perfekte for tenåringer som søker sommerarbeid, slik at du kan bestemme hvilken som er den rette for deg.

Sommerjobbalternativer for tenåringer

Amusement Park Jobs

Amusement og vannparker ansetter legioner av unge som billetttakere, turmonitorer, konsesjonspersonale, vedlikeholdsarbeidere, sangere, dansere, musikere og livreddere.

Gjestfrihet Jobs

Sommeren restaurant og hotell jobber florerer for tenåringer. Kjøkkenassistenter hjelper til med å forberede mat, busser rydde bord, og servitører og motarbeidere serverer mat og scoop iskrem. Resortbyene tilbyr de fleste sesongmessige muligheter, inkludert rengjøring og resepsjonen på lokale hoteller.

Summer Camp Jobs

Tenåringer kan jobbe med en rekke sommerleirjobber, som rådgivere, aktivitetspersonale, personale ved sjøen, kjøkkenpersonell, vedlikeholdsarbeidere og kontormedarbeidere. Muligheter er tilgjengelig på dags- og sovende leirer. Du kan være i stand til å starte som en rådgiver i treningen hvis du ikke har erfaring å starte som rådgiver. The American Camp Association nettstedet er en utmerket ressurs for sommerleiren jobber oppføringer. Nettstedet er også nyttig for å finne leirer etter sted og spesialitet, og det er trygt å anta at alle leirene vil ansette tenåringer til sommeren.

Utendørs sommerjobber

Hvis du liker å jobbe utendørs, bør du vurdere en sesongbasert gårdsjobb. Gårder ansetter farmhands for å hjelpe urt, vann og vedlikeholde avlinger. I høsttid velger jordbruksarbeidere avlinger og hjelper dem med å transportere til distribusjonspunkter. Cool Works er en utmerket ressurs for å finne utendørs sommerjobber.

Mange lokale gårder har butikker eller går på bøndemarkeder, hvor de ansetter produsere ståarbeidere til lager, vise og selge frukt og grønnsaker. De fleste bondemarkeder har nettsteder hvor du kan finne en liste over leverandører til kontakt. Du kan også spørre om markedet selv ansetter. Jobber inkluderer sosiale medier og markedsføring, samt håndtering av produkter og varer.

Arbeid på et lokalt barnehage er et annet alternativ for utendørs typer. Barnehagearbeidere hjelper til å grave, kutte og transplantere trær, busker og andre planter. De vann- og urteplanter; flytte og vise gjødsel, frø og andre barnehageprodukter; og vent på kunder.

Summer Jobs for Animal Lovers

Dyrelskere kan vurdere å jobbe for en dyrebutikk, veterinærklinikk, dyrepark, dyrepark, hestesenter eller husly. Dyreskoler mat, brudgom og trener dyr, samt rengjøring av bur og boligområder.

Dyrebutikkarbeidere arrangerer displayer, lagerhyller, assisterer kunder og bryr seg om kjæledyr. Stabile hender på hestesenter bidrar til å opprettholde boder og stabile områder. De børster, brudgom, mat, vann, og noen ganger hjelper til med å trene hester. Hvis du er interessert i en karriere som arbeider med dyr, er en sommerjobb et godt sted å starte.

Sommerjobber for sportsfaner

Stadioner, idrettslag, racerbaner og andre atletiske arenaer ansetter sesongarbeidere som billettsalgere, konsesjonsstandere, suvenir-selgere og vedlikeholdsarbeidere. Disse typer organisasjoner ansetter også praktikanter (for det meste ubetalte) for å hjelpe med kommunikasjon, markedsføring, kampanjer og andre administrative funksjoner. Disse stillingene er ideelle for unge mennesker med interesse for sportsledelse karriere.

Sommerjobber på stranden

Vil du tilbringe sommeren ved vannet og i solen? De fleste vannkanten samfunn ansette billett takers, strand skjermer, og badevakter å jobbe på sine strender. Vedlikeholdspersonell hjelper til med å rengjøre strender, bad og andre fasiliteter. Konsesjon arbeidere lagervarer og selge forfriskninger og andre strand nødvendigheter til kunder.

Jobber på Resorts

Resorts ofte ansetter unge mennesker for jobber i rengjøring, matlaging, bussing, forfriskningssalg, aktivitetsledelse, gavebutikksalg, resepsjonsservice, husholdning, barneklubber og vannfronthjelp. Noen feriesteder gir boliger til ansatte, slik at disse jobbene gir en mulighet til å tilbringe litt tid på en spennende sted hvor du møter mange andre unge mennesker. Påfør tidlig, fordi jobber i førsteklasses ferieferier går fort. Sjekk ut alpinanleggsdelen av Cool Works for noen oppføringer.

Jobb i butikkene

Detaljhandel, spesielt i sommerferiebyer, holdes ofte av unge mennesker. Detaljhandelskonsulentene lager lagerhyller, ordne skjermer, tagg elementer, returnere gjenstander til hyller og hjelpe kunder. I noen tilfeller kan du kanskje fortsette jobben på deltid i løpet av skoleåret, eller til og med forvandle din erfaring til en detaljhandelskarriere.

Start din egen bedrift

Underholdende tenåringer kan tjene penger ved å starte egne bedrifter og utføre tjenester for lokale familier. Basert på dine interesser og talenter, kan du vurdere barnevakt, vaske biler, klippe plener, gå og ta vare på kjæledyr, skape og selge smykker, frilans skriving, vanning plener / hager, rengjøring vinduer, forsegling belegg oppkjøringer, maleri, veiledning, undervisning sport ferdigheter, eller kjøp og salg av varer på Etsy eller eBay.

Arbeid for din by

Din lokale by vil vanligvis ansette parkvedlikeholdsarbeidere, rekreasjonspersonale og badevakter. Byer ansetter også ofte studenter som kontormedarbeidere for å fylle inn på administrative kontorer mens faste ansatte er på ferie. Sjekk nettsiden din for søknadsdetaljer og tidsfrister.

Sjekk ut praktikplasser

Unge mennesker utforsker karrierefelt gjennom praktik i yngre alder enn noensinne. Tilgang lokale arbeidsgivere i felt som piker din nysgjerrighet, søk hjelp fra din veileder, og bruk nettsteder som Internships.com for å dyrke muligheter.

Før du begynner å se

Hvis du er under 18 år, kan du trenge arbeidsdokumenter som bekrefter at du er kvalifisert til å jobbe. Det er grenser for hvilke typer arbeid en yngre tenåring kan gjøre, men det er arbeidsgivere som ansetter 14- og 15-åringer. Hvis du er enda yngre, kan du kanskje jobbe uformelt eller starte din egen virksomhet.

Start sommersjobbsøk nå

Det er alltid en god ide å begynne å lete etter sommerjobber tidlig, ettersom søket kan være en svært konkurransedyktig prosess. En grundig og kreativ tilnærming til søking vil sørge for at du retter opp en stellar jobb i sommer.

Men vær ikke panikk, det vil fortsatt være ledige stillinger hvis du bare er i gang. Med litt innsats er en god sommerposisjon godt innenfor din forståelse.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.