• 2024-07-02

Tips om hvordan du finner en jobb i HR

Vi lanserer Fagbank.no – for HMS, HR og ledelse | Grønn Jobb

Vi lanserer Fagbank.no – for HMS, HR og ledelse | Grønn Jobb
Anonim

Vil du finne en Human Resource jobb? Du kan handle for å posisjonere deg selv for en HR-jobb. Disse ti tipsene vil forberede deg på å fange jobben av drømmene dine. Vær klar når den riktige jobbmuligheten kommer med. Her er mine tanker om hvordan du kan forfølge en HR-jobb.

  • Din enkleste rute til en HR-jobb er gjennom din nåværende arbeidsgiver, så snakk med sjefen din og HR-avdelingen for å uttrykke dine ønsker. Ta og følg alle råd som de tilbyr om hva du trenger å gjøre for å forberede en jobbåpning.

    Du må snakke høyt og tydelig, men aldri motbydelig, for å holde din nåværende arbeidsgiver informert om din karriereveiledning. Din forays i HR kan lykkes. Du trenger bare å holde på radaren deres.

  • Se etter en mulighet til å ta på seg flere oppgaver i din nåværende jobb som tar deg i retning av en jobb i HR. Mange i regnskapet startet i HR ved å gjøre lønn, for eksempel. Kanskje det er måter hvor din nåværende avdeling og HR-avdelingen kan dele din tid.

    En ung person startet som et avdelingsforbindelse til HR. En annen startet med å kjøre avdelingens United Way-kampanje. En annen startet i resepsjonen og antok gradvis flere og flere HR-oppgaver som startet med søkers hilsen, hjelp med jobbsøknader og planlegging av intervjuer. Tenk kreativt.

  • Noen HR-fagfolk vil fortelle deg at de målrettet mot HR og tok noen timer eller tjente PHR for å forberede seg på å komme inn i feltet. Andre fagfolk vil fortelle deg at forretningsnettverk og erfaring er nøkkelen. Lagre sertifiseringen til senere når du tar en HR-jobb.
  • Hvorfor ikke intervju noen vellykkede HR-ledere i samfunnet ditt for å finne råd om å komme inn på HR-området der du bor? De kan dele ideer om hvordan man får erfaring og hvordan man utvikler legitimasjon som kvalifiserer deg for en jobb i HR.

    Mange HR-folk er villige til å delta i disse informasjonsintervjuene. Intervjuene er også en måte å få navnet ditt kjent på, som interessert i HR, ut i samfunnet ditt. Når du søker etter en HR-profesjonell, komplimenterer du hans eller hennes kunnskap og troverdighet. HR-profesjonelle mottar dermed noe i retur når du målretter mot en HR-jobb.

  • Holde til og delta i noen foreninger eller faggrupper i samfunnet ditt som tiltrekker HR-fagfolk. Nettverket vil stå i god stand når du er klar til å finne drømmejobb.

    Nettverk også i regionale bedriftsforeninger og i nettbaserte sosiale medier, som LinkedIn, Facebook og de mange menneskelige samfunnene som finnes på steder som arbeidsstasjoner, SHRM og arbeidsstyrke magasin.

  • Se gjennom din tidligere ansettelse, utdanning og opplevelser. Skred din CV og dekselbrev for å markere komponentene som kvalifiserer deg for en karriere i HR-ledelse. Du må utvikle et CV som fokuserer på din HR-relaterte erfaring i en hvilken som helst stilling og markerer den for en arbeidsgiver.

    En arbeidsgiver vil ikke ta seg tid til å lese mellom linjene for å finne dine kvalifikasjoner for jobben sin. Du må markere dine HR-kvalifikasjoner for dem - enda mer, for din nåværende arbeidsgiver, som kanskje bare tenker på deg i forbindelse med din nåværende jobb.

  • Du vil ønske å lese gjennom alle ideene om hvordan du går over til en HR karriere.
  • Du kan vurdere å ta en kort ferie fra din nåværende jobb for å gjøre en HR-internship. Mange arbeidsgivere tilbyr ubetalt ferie, så spør før du antar at permisjon ikke er et alternativ. Spesielt hvis du har råd til tiden vekk fra en lønnsslipp, kan du få erfaring som vil gjøre deg mer ansatt i en HR-jobb.
  • Hvis du ikke har noen høyskole eller høyere grad i HR eller virksomhet, bør du vurdere at disse legitimasjonene blir viktigere. En bakgrunn i HR-kurs eller en grad kan gjøre deg mer ansatt i en HR-jobb.

Forhåpentligvis finner du at disse ideene er nyttige når du forfølger HR-jobben i drømmene dine. Hvis ikke annet, vil de sette deg på veien til en vellykket og lykkelig faglig karriere i HR. Hvorfor ikke prøve dem ut?


Interessante artikler

Dyroppdretter Jobb og ansvar

Dyroppdretter Jobb og ansvar

Dyreoppdrettere er ansvarlige for å produsere dyr som kan brukes til en rekke formål, herunder fellesskap, show, sport eller forbruk.

Music Business Job Interviews 101

Music Business Job Interviews 101

Du er planlagt for et intervju for din første jobb i musikkbransjen. Gjør deg klar til å skille seg ut med tips fra denne veiledningen.

Music Business Job Intervju Tips

Music Business Job Intervju Tips

Du har endelig landet det ettertraktede musikkvirksomhetsjobbintervjuet. Bruk disse fem intervju-tipsene for å imponere intervjuerne dine og land jobben.

Music Business Loans and Grants: Hvordan bruke det

Music Business Loans and Grants: Hvordan bruke det

Hvis du får finansiering for plateselskap eller musikk, kan du snart finne deg selv i den røde igjen hvis du ikke gjør gode valg om hvordan du bruker det.

Music Business School Guide

Music Business School Guide

Overveier du å studere musikk eller forretningssiden i skolen? Før du registrerer deg, se denne veiledningen for å finne ut hva du trenger å vite.

Forstå musikkindustrien og rekorddistributører

Forstå musikkindustrien og rekorddistributører

I musikkbransjen får plateselskapene album i forbrukernes hender. Finn ut hvordan de rammer avtaler med butikker og nedlastningsleverandører.