• 2024-06-30

US Navy Legalman (LN) Jobboversikt

Navy Legalman - LN

Navy Legalman - LN

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Legalmen er Navy versjon av paralegals. Gjennom opplæring og erfaring har kunnskap og kompetanse om militære og sivile rettssystemer og materiell og prosessrett som kvalifiserer dem til å utføre arbeid av juridisk art under tilsyn av en advokat. Legalmen får omfattende militær rettferdighetsopplæring i administrativ og sivilrett, materiell og prosessrett, rettssaker og strafferettslig straff.

Under tilsyn av en marine dommer advokat, Legalmen jobber i en rekke billets å inkludere Naval Legal Service Offices; Region Legal Service Offices; Personale dommer Advokat Kontorer; og flytende kommandoer. I tillegg kan de mest erfarne Legalmen bli tildelt en Independent Legal Legalman-rolle både på kommandoer på land og til sjøs.

Kunnskaper, ferdigheter og evner i Legalmen inkluderer: Juridisk bistand innen lovområder som vilje og eiendom, forbrukerforespørsmål, utleier / leietaker, innvandring og naturalisering, skatter og familierett, som alle omfatter utarbeidelse og gjennomgang av tekniske juridiske dokumenter for advokat underskrift. Visse militære rettferdighetstiltak omfatter utarbeidelse av dokumenter og høringer, etterforskninger, domstolskrig og undersøkelsesdomstoler, behandling av klager og koordinering av strafferettslig straff.

Legalmen fungerer også som forsøksparalegals for både rettssaken og forsvarsadvokaten.

Ansvar for en United States Navy Legalman inkluderer:

  • Gi juridisk assistanse i saker som velgerregistrering, gjeldsskatt, Sosial sikkerhet, veteraners fordeler, sivilråd, fullmakt, testamente, kjøretøylisensiering, skatter, innvandring og skikker.
  • Forbered rekord av høringer, undersøkelser, domstolskrig og forundersøkelser.
  • Forbered rapporter om mastprosedyrer.
  • Prosessanrop.
  • Hjelppersonell forbereder juridiske skjemaer, brev og forespørsler.
  • Hjelpe personell ved å sende inn krav og gjennomføre undersøkelser.

Arbeidsmiljø

Personer i denne vurderingen arbeider vanligvis i et kontormiljø. De jobber tett med andre og gjør det meste mentalt arbeid.

A-skole (jobbskole) Informasjon

Newport, Rhode Island - 9 uker

ASVAB Score Krav: VE + MK = 105

Sikkerhetsklareringskrav: Hemmelig

Andre krav

Det er ikke en inngangsposisjon. Rekrutter er ikke kvalifisert til å anskaffe med en garanti for denne vurderingen. Småbehandlere (i lønnsklasse E-4 eller E-5) kan søke om å trekke inn i denne karakteren fra andre rangeringer.

  • Må ha normal hørsel
  • Må ikke ha taleforstyrrelser
  • Må være amerikansk statsborger

Videregående diplom uteksaminert eller tilsvarende. Må skrive 40 ord per minutt når det er registrert. Må ikke ha overbevisning av sivile domstol for annen lovbrudd enn mindre trafikk. Ikke kvalifisert hvis det kreves rusmiddelavhengighet. Må ha gyldig førerkort eller være kvalifisert til å skaffe en.

Nåværende Manning Nivåer for denne vurderingen: CREO-liste

Fremskrittmuligheter og karriereutvikling er direkte knyttet til en vurderings bemanningsnivå (det vil si at personell i underbemannede karakterer har større markedsføringsmulighet enn de som har overordnede karakterer).

Sea and Shore Rotation for denne vurderingen

Sjøturer og landsturer for sjømenn som har gjennomført fire sjøturer, vil være 36 måneder til sjøs, etterfulgt av 36 måneder i land til pensjon.

  • Første Sea Tour: 48 måneder
  • First Shore Tour: 48 måneder
  • Andre Sea Tour: 36 måneder
  • Second Shore Tour: 48 måneder
  • Tredje Sea Tour: 36 måneder
  • Third Shore Tour: 48 måneder
  • Fjerde Sea Tour: 36 måneder
  • Forth Shore Tour: 48 måneder

Informasjon med lov av Navy Personnel Command.


Interessante artikler

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Trenger du en HR-stillingsbeskrivelse? Eller vil du bare vite hva menneskene i HR gjør? Disse omfattende jobbeskrivelsene svarer på begge spørsmålene.

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Trenger du en HR-generalist jobbbeskrivelse som vil fortelle deg de viktigste funksjonene i jobben? Finn også viktige mål og erfaring.

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Interessert i hva en HR-leder gjør? Denne prøvebeskrivelsen for en HR-leder gir en omfattende oversikt over ansvarsområder.

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Vil du vite hva en HR-rekrutterer gjør? Her er en HR-rekrutteringsjobbbeskrivelse som forteller deg detaljert om jobben og hva medarbeiderne bidrar.

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Den obligatoriske pensjonsalderen for aktiv tjeneste Army personell har blitt økt til 62 fra 55.

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Leter du etter utvalgspolitikker, sjekklister, prosedyrer og skjemaer som skal brukes i dine HR-prosesser og programmer? Her er en omfattende ressurs.