• 2024-06-30

The Best Criminology Graduate Schools i USA

Highest Paying Jobs For Criminal Justice Majors! (Top 10)

Highest Paying Jobs For Criminal Justice Majors! (Top 10)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Etter lang overveielse om hvorvidt du skal gå på college i jakten på en karriere innen kriminologi, har du bestemt deg for at universitetets liv er den rette veien for deg. Den dårlige nyheten er at det var den enkle delen. Mens du velger å gå i skole, kan det være en tøff beslutning, å bestemme hvor du skal gå til skolen, kan bli enda mer komplisert, så du vil vite hvor de beste kriminologi skolene er.

Top Criminology Graduate Schools

For å hjelpe deg med å komme i gang på ditt høyskolesøk, har amerikanske nyheter og verdensrapport kartlagt kriminelle rettigheter og kriminologi programmer over hele USA for å komme opp med en liste over de beste kriminologi graduate programmer i nasjonen. Publikasjonen baserte sine rangeringer på peer reviews, som ble sendt til fakultet på 36 universiteter.

Topping listen var:

  • University of Maryland på College Park
  • Universitetet i Albany, State University of New York
  • Universitetet i Cincinnati
  • University of Missouri i St. Louis.

Pennsylvania State University ved University Park og University of California, Irvine ble bundet for femte. Den fullstendige listen over rangeringer er tilgjengelig fra US News University Directory.

Mens rangeringen er for utdannet studium, kan de være ganske hjelpsomme til å bestemme hvor du skal gå for din lavere grad. Grunnkurs er ofte undervist av kandidatassistenter og doktorgradskandidater, som studerer under toppene i det akademiske rikeområdet for kriminologi.

Velge en skole

Selvfølgelig er det noen andre faktorer involvert i å bestemme hvor du skal gå for å tjene din kriminologi eller kriminelle rettighetsgrad. Nærhet, kostnaden for undervisning og tilgjengeligheten av stipend og økonomisk hjelp bør også ha stor betydning for ditt valg.

Finne veien

Ved å velge et kriminologiutdanningsprogram, vil du også ønsker å bestemme din karrierevei. Ja, det er mye å vinne ved å delta på en av skolene som anses å være blant de beste av de beste, men sannheten er at det å gå på det beste college er mindre viktig i noen kretser enn det er i andre.

Hvis du planlegger å gå en akademisk rute og er mer interessert i studiet av kriminalitet og atferd, eller hvis du har design på å jobbe på et felt som rettsmedisinske psykologi, er det en god ide å bøte opp din høyskole legitimasjon. En sterk faglig stamtavle bidrar til å gi troverdighet og er et flott første skritt i å få foten i døren hvis du er tilbøyelig til å jobbe som forsker eller professor.

Hvis du har til hensikt å jobbe i feltet som en politimann eller detektiv, vil kilden til graden være langt mindre viktig. Med tanke på at mange felt, inkludert politibetjente og korrigeringsoffiserer, ikke alltid krever en høyskoleopplæring, vil du være foran spillet ved å bare skaffe en lavere grad.

Ingen erstatning for erfaring

Et annet viktig hensyn til å bestemme hvilken høyskole som skal delta i en kriminologi grad er tilgjengeligheten av praktikplasser og muligheter til å oppnå reell erfaring mens du tjener ditt diplom. Størrelsen på byen der skolen ligger, kan være en faktor for å hjelpe deg med å gjøre denne beslutningen. Jo større befolkningen er, desto mer sannsynlig vil det være å finne sjanser til å jobbe eller frivillig for et lokalt eller statlig rettshåndhevingsbyrå eller land et internship på et travelt rettshus.

Komme fram og bo der

Tjene høyskole grad kan være forskjellen maker i å hjelpe deg med å få jobben du ønsker. En høyskoleutdanning kan også bidra til å forberede deg på karriereutvikling i fremtiden. Å finne den rette skolen for å passe dine behov og mål er et viktig skritt i å finne en morsom og givende karriere innen kriminologi eller strafferetthet, og kan bidra til at du får glede av suksess i alle aspekter av ditt valgte felt.


Interessante artikler

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Trenger du en HR-stillingsbeskrivelse? Eller vil du bare vite hva menneskene i HR gjør? Disse omfattende jobbeskrivelsene svarer på begge spørsmålene.

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Trenger du en HR-generalist jobbbeskrivelse som vil fortelle deg de viktigste funksjonene i jobben? Finn også viktige mål og erfaring.

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Interessert i hva en HR-leder gjør? Denne prøvebeskrivelsen for en HR-leder gir en omfattende oversikt over ansvarsområder.

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Vil du vite hva en HR-rekrutterer gjør? Her er en HR-rekrutteringsjobbbeskrivelse som forteller deg detaljert om jobben og hva medarbeiderne bidrar.

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Den obligatoriske pensjonsalderen for aktiv tjeneste Army personell har blitt økt til 62 fra 55.

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Leter du etter utvalgspolitikker, sjekklister, prosedyrer og skjemaer som skal brukes i dine HR-prosesser og programmer? Her er en omfattende ressurs.