• 2024-06-30

Disney Jobs - Hvordan jobbe i det lykkeligste stedet på jorden

Disney's Women in Tech | Virtual Grace Hopper Celebration 2020

Disney's Women in Tech | Virtual Grace Hopper Celebration 2020

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Disney World og Disneyland er kjent som de lykkeligste stedene på jorden. Det er ikke rart at mange mennesker begir Disney-jobber. Mens noen mennesker bare tror det vil være morsomt å jobbe i en av disse fornøyelsesparkene, innser andre hvor god en jobb eller praktik på dette prestisjefylte selskapet vil se på deres gjenopptredener. Prospektive arbeidsgivere vet at Disney gir omfattende opplæring til alle sine arbeidere, kjent som kaste medlemmer, og de ser frem til å dra nytte av det.

Når du er ansatt, vil du tilbringe tid "tjene ørene dine." I tillegg til å lære innspill på din spesifikke rolle i løpet av denne treningsperioden, vil Disney innkaste deg sine kjerneverdier, kalt "Fire Keys": sikkerhet, høflighet, show og effektivitet. Cast medlemmer forventes å demonstrere disse prinsippene når de er på jobb, i tillegg til å følge noen meget strenge regler om atferd (du må alltid smile, for eksempel) og utseende (som ingen synlige tatoveringer eller kroppspiercinger).

Mens noen anser dette for stivt et miljø, trives andre der.

Hvor er Disney Park Jobs i USA?

I USA kan du jobbe på Disneyland, i Anaheim, California eller Disney World Resort, som ligger i nærheten av Orlando, Florida. Disneyland består av to parker: Disneyland Park og California Adventure Park. Fire parker-Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom og Hollywood Studios-utgjør grunnlaget for Disney World Resort. De suppleres av to vannparker, et shopping- og underholdningskompleks og en rekke feriestedhoteller. Hva betyr dette for folk som er interessert i en Disney-jobb i USA?

Massevis av valg! Det er roller i underholdning, mat og drikke, hotell og losji, park operasjoner, og detaljhandel og butikk operasjoner.

Entertainment Jobs

Mange mennesker drømmer om å være karakterutøvere, enten de som klær i pels (Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Chip, Dale, etc.) eller som er kjent som ansiktspersoner (Princes, Princesses, etc.), eller sangere, dansere og skuespillere i sceneprogrammer og parader. Det er også underholdningsjobber som ikke involverer å utføre. Disse gjengede medlemmene hjelper utøvere å bringe magien til gjestene. Tegnpersoner eskorterer tegn ut på scenen for å møte med gjester og overvåke tegn og gjensammenheng.

De som jobber i koster, bruker dagene sine til å lage kostymer til og dressing karakterer, utøvere og cast medlemmer.

Mat og Drikkejobber

Full service og rask service restauranter i Disneys parker og de omkringliggende hotellene ansetter cast medlemmer i en rekke roller. Rask service mat og drikk kastede medlemmer jobber i counter service steder forbereder og serverer måltider til gjestene. Fullservice restauranter ansetter servere og vertinne. I tillegg lager profesjonelle kokker mat til spisesteder i hele feriestedene.

Hotell og losjijobber

Disney gjester kan velge mellom hoteller og losji, alt fra luksus til motellstil. Cast medlemmer sørger for at gjestene nyter hele oppholdet, uavhengig av hvilken type de velger. Jobber er tilgjengelige i bell tjenester, front office, concierge operasjoner, gjeste tjenester, housekeeping, rekreasjon og ledelse.

Parkoperasjoner

Cast medlemmer ansatt i park operasjon roller gi tjenester i fornøyelsesparker som tillater gjester å nyte tiden de bruker det.Du kan finne jobber i attraksjoner, spesialforretninger, varetekt, transport, livredder, bildebehandling og ledelse.

Retail og Store Operasjoner

Butikker som selger Disney-orienterte og andre varer ligger i hele Disney World og Disneyland, så vel som i byer over hele verden. Jobb er tilgjengelig for detaljhandlere og ledere. Hvis du vil jobbe i en park i motsetning til en Disney Store i en by eller et kjøpesenter, må du sørge for å angi at når du søker etter åpne posisjoner.

Hvordan finne en Disney jobb

Følgende kilder liste jobbsøkinger på Disney Parks and Resorts:

Disney Careers: Parks Jobs: Dette er Disneys offisielle nettsted for sysselsettingsoppføringer. Du kan søke etter stillinger etter søkeord og plassering, samt sjekke statusen for søknaden din hvis du allerede har søkt om en. Vær oppmerksom på at resultatene dine kan inkludere muligheter som ikke er relatert til søket ditt. Du kan også registrere deg for jobbvarsler.

Disney College Program (DCP): Betalte praktikplasser som arbeider i opplæringsarbeid i parkene er åpne for nåværende studenter og nyutdannede, uavhengig av alder. Ikke-tradisjonelle studenter, ta notat !. College-programdeltakere jobber i kortsiktige stillinger som vanligvis ikke er relatert til sine hovedmenn. Mens noen høyskoler gir kreditter for å delta i DCP, gjør mange ikke.

Disney Professional Internships (PI): College juniorer, seniorer, studenter, og nyutdannede kan søke om disse betalt stillinger som gir dem virkelige arbeidserfaring knyttet til deres store.

OrlandoJobs.com: Walt Disney World Resort: Få en liste over ledige stillinger og sett opp varsler.

Indeed.com: Du kan søke etter jobber i Disneyland eller Disney World. Åpninger som egentlig ikke er i parkene, men som er nærliggende, kan dukke opp i resultatene dine.

Twitter: @disneyparksjobs: Følg @disneyparksjobs for å lære om arbeidsplasser. Den inkluderer stillinger innenfor og utenfor parkene.

Fordeler med Disney-sysselsetting

  • Du får god trening som vil forberede deg på jobber andre steder
  • Cast medlemmer får gratis parkopptak som også gir dem mulighet til å ta med gjester unntatt under bestemte blackoutperioder
  • En annen fordel: rabatter på varer, feriestedet, noen restauranter og spesielle arrangementer
  • Mange cast medlemmer er kvalifisert for medisinsk og tannlege forsikring, syke dager, og betalte ferier og ferier

Noen vilkår du bør vite

Som diskutert tidligere, uansett om du er en leder eller frihetsberøvende arbeidstaker, refererer Disney til alle ansatte som "kaste medlemmer". Selskapet ringer også kunder "gjester". Her er andre vilkår som er en del av Disneys spesialspråk:

  • På scenen: et område som er synlig for gjestene
  • Bak scenen: Områder hvor kaste medlemmer arbeider bak kulissene, samt å komme fra ett sted til et annet gjennom parkene.
  • Utilidors: Tunneler under Magic Kingdom og Epcot.
  • På eiendommen: Alt på Disney eiendom.
  • Kode V: Varsle at en gjest har oppkastet.
  • Mousekeeping: Disney-feriestedene gjelder for rengjøring.
  • PAC: Parade Audience Control

Interessante artikler

Å være en eldre selger

Å være en eldre selger

Selv om lidenskap og dyktighet er tidløs, kan det være forvirring i næringslivet hvis du tilfeldigvis er en eldre selger.

Du er aldri for gammel til å gå tilbake til skolen

Du er aldri for gammel til å gå tilbake til skolen

Tror du du er for gammel til skolen? Les disse personlige historiene fra folk som kom tilbake til skolen senere i livet.

Topp 10 beste jobber i mediebransjen

Topp 10 beste jobber i mediebransjen

Topp 10 beste jobber i media, hva du skal gjøre på jobben, utdanningskrav for å bli ansatt, hvor mye du kan tjene, og yrkesmessig utsikt.

Topp 10 lavspenningsjobber som betaler godt

Topp 10 lavspenningsjobber som betaler godt

Trøtt av å være stresset på jobb? Her er 10 lavspennings karrieremuligheter med jobber som lønner seg godt, sammen med lønnsdata og utdanningskrav.

De mest ettersøkte ansattefordeler

De mest ettersøkte ansattefordeler

Nylig undersøkelse viser de mest ettertraktede ansattes fordeler og hvordan en yngre arbeidsstyrke former landskapet i de kommende årene.

9 Best Paralegal og Litigation Support Publikasjoner

9 Best Paralegal og Litigation Support Publikasjoner

Finn de beste paralegal- og rettssakstøttepublikasjonene, tilby de siste nyhetene, lønnsdataene, teknologibesøkelsene og hvordan-artikler.