• 2024-09-28

9 personlige ting å gjøre før forretningsreise

KO x Unknown T - 9er Ting (Music Video) | @MixtapeMadness

KO x Unknown T - 9er Ting (Music Video) | @MixtapeMadness

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når det gjelder forretningsreise, er det en lang liste over oppgaver og oppgaver som må gjøres før du drar hjem. Bruk denne sjekklisten nedenfor og gå hjem med ro i tankene at du ikke glemte å ta vare på noe viktig.

Bekreft at identifikasjonen din ikke er utløpt

Kontroller utløpsdatoen på førerkort og / eller pass. Når du leier en bil, vil det være dårlig tidspunkt for å finne ut at lisensen din er utløpt. Sjekk RMV-nettstedet ditt for å finne ut om lisensen din utløper mens du er borte.

Hvis du skal reise internasjonalt, må du sjekke passets utløpsdato i god tid. Hvis du trenger å bestille et nytt pass, får du en ny om seks uker. Hvis du trenger det raskere, tilbyr de en to ukers rask service mot et gebyr.

Sjekk din mobiltelefondekning

Pass på at mobiltelefonplanen din dekker deg tilstrekkelig når du er borte. Det ville være en forferdelig slutt på en tur for å finne at regningen din er høyere enn vanlig. Ta forholdsregler for å sikre at du er dekket mens du er på forretningsreise.

Ring til operatørens kundeserviceavdeling og varsl deg om dine reiseplaner. Agenten vil kunne forklare valgene dine og gjøre deg kjent med eventuelle eventuelle tilleggskostnader. Mange planer tilbyr kortsiktige oppgraderinger til avtalen din for en rimelig avgift som dekker internasjonal bruk, teksting og internettilgang under reisen.

Sjekk resept refill

Bestem om din nåværende reseptbelagte medisiner vil vare i løpet av reisen din pluss noen dager (du vil ikke gjøre en midnatt løp til apoteket dagen du kommer tilbake). Hvis ikke, gjør ordninger for å få dem påfylles på forhånd.

For å være på den sikre siden bør du ta med en kopi av resept med deg og din lege kontaktinformasjon. Bedre å være forberedt i tilfelle at noe skjer, og du finner det nødvendig å fylle et resept mens du er ute av byen.

Hit The Dry Cleaners

Ta en tur til renserier med eventuelle forretningsklær som må rengjøres. Legg til å plukke opp renseriet dagen før reisen til listen din. På denne måten vil du unngå å føle deg frustrert mens du pakker!

Sjekk om du trenger ut-av-byen medisinsk forsikring

Sjekk med din sykeforsikringsselskap eller les forsikringspolicyen for å avgjøre hva dine medisinske alternativer er i tilfelle en nødsituasjon utenfor byen. Mange forsikringsselskaper krever at du gir beskjed om dem innen 24 timer etter at du har brukt et akuttrom eller akuttsenter utenfor byen for å dekke kravet.

Advarsel Bank- og Kredittkortselskaper

Ring til kundeservice avdelinger for bank og kredittkort. Informer dem om at du skal være på forretningsreise og gi dem en liste over alle dine reisedatoer og steder. Mange banker og kredittkortselskaper nekter kostnader i utlandet eller populære feriesteder hvis du ikke har varslet dem til dine reiseplaner på forhånd.

Pakke reisedokumenter

Pass på at du har alle nødvendige reisedokumenter som:

  • Kopi av kredittkortene dine og en oppføring på 800 tall for å ringe i tilfelle tap eller tyveri
  • Medisinsk forsikringskort
  • Pass og førerkort
  • Reisebeskrivelse bokmerket på telefonen din
  • Reservasjoner og bekreftelser
  • Enkel tilgang til elektroniske billetter

Koble med ditt støttesystem

La alle i ditt støttesystem (folkene du alltid kan stole på) vite om dine reiseplaner. Be dem om å sjekke inn på din betydelige andre og barna dine mens du er borte. Mens du er borte, kan det være en spesiell tid for dem å binde sammen med familien din. Det hjelper også å fylle tomrummet.

Oppsettstider for å koble med barna

Oppsett ganger på forhånd at du kan FaceTime eller Skype med barna dine. Barn elsker strukturen, så merk kalenderen før du reiser slik de vet når du snakker med dem. Det er ok hvis tiden ikke er den samme hver kveld. Du kan ha forretningsmiddager! Så lenge barna ser på kalenderen at de skal snakke med mor, vil de føle seg komfortable og det vil du også.

Redigert av Elizabeth McGrory.


Interessante artikler

Hva å gjøre når du avslutter og din chef ønsker deg å bo

Hva å gjøre når du avslutter og din chef ønsker deg å bo

Hva skal du gjøre hvis du vil avslutte jobben, men sjefen din vil at du skal bli? Her er tips om hva du skal gjøre og si.

Hva å gjøre når du sliter med arbeid / livssaldo

Hva å gjøre når du sliter med arbeid / livssaldo

Sjekk ut vår Q og A-serie der vi har å gjøre med ubehagelige situasjoner med sjef og familieutfordringer.

Hvor å donere forretningsklær til de som trenger

Hvor å donere forretningsklær til de som trenger

Finn ut hvilke organisasjoner som godtar donasjoner av forretningsklær. De distribuerer forsiktig brukt arbeidsklær til jobbsøkere som har behov.

6 trinn du må ta før du endrer arbeidstimer

6 trinn du må ta før du endrer arbeidstimer

Du må endre ansattes timer for å dekke dine forretningsbehov. Slik endrer du timeplanen med den minste ansattes push tilbake.

Organisasjoner som godtar donerte kontorrekvisita

Organisasjoner som godtar donerte kontorrekvisita

Bruk denne listen for å finne veldedige grupper som trenger kontorrekvisita, møbler og utstyr. Få en kvittering og bli en grønn bedrift.

Hvor trener Federal Law Enforcement Professionals Train?

Hvor trener Federal Law Enforcement Professionals Train?

Nesten alle føderale rettshåndhevelse trening skjer på FLETC campus i Glynco, GA. Lær hva FLETC liker og hva du kan forvente mens du er der.