• 2024-06-30

Etterfølger Etter et jobbintervju

H a r d e r, B e t t e r, F a s t e r, S t r o n g e r// Roblox Animation Meme [Flee The Facility]

H a r d e r, B e t t e r, F a s t e r, S t r o n g e r// Roblox Animation Meme [Flee The Facility]

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Etter et jobbintervju er det viktig å følge opp med ansattssjef. Takk til intervjueren for å ta deg tid til å møte er den viktigste handlingen du kan ta etter intervju.

Sammen med å uttrykke takknemlighet, er takknemlighet, e-post eller ring en mulighet til å:

  • Fremhev dine relevante kvalifikasjoner
  • vis din entusiasme for rollen
  • nevne viktige detaljer som ikke kom opp under intervjuet

Her finner du mer informasjon om hva du skal si og hvordan du skal kommunikere.

Slik følger du etter et jobbintervju

Hvis mulig, samle visittkort fra alle dine intervjuere. På den måten får du folkets kontaktinformasjon til hånden. Hvis det ikke er mulig, kan du se på LinkedIn for jobbtitler, kontaktinformasjon og riktig staving av intervjuernes navn. Hvis informasjonen ikke er oppført, se opp intervjuere på selskapets nettside eller ring selskapets hovedlinje. En resepsjonist bør kunne få tilgang til selskapets katalog og hjelpe deg med å samle opp detaljer.

Når du er valgt for et jobbintervju, betyr det at du er en seriøs kandidat for jobben. Derfor er det viktig å ta seg tid til å følge opp etter hvert enkelt intervju, både i person og telefonintervjuer, og andre intervjuer.

Ved å følge opp, minner du intervjueren om at du er en sterk kandidat til jobben, og du forsterker det faktum at du er kvalifisert og bør bli gitt seriøs vurdering. Din takknemåtte viser også at du er interessert i stillingen.

1:30

Se nå: 7 ting å gjøre rett etter ditt intervju

Følg opp e-postmelding og takk brev

Følg retningslinjene nedenfor når du lager oppfølgingsnotatene dine.

  • Send et takknemål eller e-postmelding til alle som intervjuet deg. Det kan være nyttig å skrive ned noen raske notater umiddelbart etter samtaler for å minne deg på emner som diskuteres og poeng du vil dekke i meldingen.
  • Se gjennom eksempler på takbokstaver hvis du ikke er sikker på hva du skal skrive.
  • E-post er den raskeste måten å si takk på etter et jobbintervju, og det er helt akseptabelt å sende en takk e-postmelding.
  • Vurder å sende en håndskrevet takk notat. Hold en boks med takk notat kort og en bok med frimerker hendig. Det vil fungere som en annen påminnelse og vise at du bryr deg nok om jobben for å ta deg tid til å skrive et notat, legge på et stempel og sende takk. I enkelte bransjer, for eksempel trykt publisering, er håndskrevne notater vanligere. Pass på at du bruker ditt beste håndskrift!
  • Ikke vent. Send notatet ditt innen 24 timer etter intervjuet - før du e-poster. At ordet "den som nøler er tapt", kan holde fast når du søker på jobb.
  • Fremme kandidaturen din. Bruk oppfølgingsnotatet til å gjenta din interesse for jobben og selskapet.
  • Fortell intervjueren hvorfor du er kvalifisert. Fremhev dine relevante ferdigheter som er spesifikke for jobbens krav.
  • Hva glemte du å si? Hvis det er noe du hadde ønsket at du hadde delt under intervjuet, gjør det nå. Nevn alt du ønsket at du hadde sagt, men ikke, under intervjuet.
  • Ryd opp intervjufeil. Hvis du feiler under intervjuet ditt eller besvart et spørsmål dårlig, kan du takke notatet være et sted å omformulere og avklare hva du hadde tenkt å si.
  • Proofles oppfølgingsbrevene dine før du sender dem. En skrivefeil eller en grammatisk feil kan slå deg ut av strid. Vær spesielt oppmerksom på folks navn - det vil definitivt bli lagt merke til at de stavar feil.

Følg opp telefonsamtaler

Selv om det er lettere å sende en rask e-post, kan det bli en oppfølging av telefonsamtalen som kan hjelpe kandidaten til jobben. Og hvis jobben ved hånden innebærer mye telefontid, ringer til å si takk viser at du har sterke kommunikasjonsevner som kreves for stillingen. I tillegg til å si takk for omtanke for jobben din, kan du dele noen av dine hovedkvalifikasjoner.

Hvis du føler deg nervøs, kan du lage en liste over poeng du vil nevne på forhånd.

Begynn alltid med å si hvem du er (bruk ditt fulle navn), stillingen du intervjuet for, og når du møtte. Du kan også nevne alt du glemte å si under intervjuet.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.