• 2024-06-30

Hvordan se hvem som har sett din LinkedIn-profil

LinkedIn profil guide: Kontaktoplysninger (3/7)

LinkedIn profil guide: Kontaktoplysninger (3/7)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

LinkedIn har blitt en av de mest populære online plattformene for sosiale, karriere og jobbrelaterte nettverk. Er du interessert i å vite hvem som har sjekket deg ut på LinkedIn? Informasjonen du kan finne ut avhenger av om du har en gratis medlemskapskonto eller et betalt, premium-medlemskap som følger med visse funksjoner.

I begge tilfeller må du angi personverninnstillingene for å gjøre profilen din synlig slik at seerne kan se navnet ditt og overskriften. Dette gjør det også mulig for nettstedet å spore informasjon om personer som har sett din utgitte informasjon. Slik justerer du innstillingene dine for å se hvem som har sett din LinkedIn-profil.

Gratis LinkedIn-kontoer

Hvis du har en gratis konto og velger å vise navn og overskrift, kan du se opptil fem resultater av hvem som har sett profilen din, antall besøk på profilen din og antall ganger du har opptrådt i søkeresultatene.

Informasjonen du kan se om personer som har sett deg, avhenger av hvordan de har utpekt deres egne personverninnstillinger. Hvis de har satt "navn og overskrift", bør du se navn, jobbtittel og arbeidsgiver. Hvis de har valgt å være delvis anonyme, kan du se begrenset informasjon som tittel og bransje, eller kun firma.

I tilfeller der de har valgt å være helt anonyme, vil du bare se "LinkedIn Member" eller "Noen fra USA."

Premium LinkedIn-kontoer

Premium-brukere får se et ubegrenset antall personer som har besøkt sin profil og annen informasjon som trender i visning og industrirepresentasjon. Imidlertid vil fremste brukere fortsatt ikke se noen tilleggsinformasjon om seere som har begrenset tilgang via deres egne personverninnstillinger.

Hvor skal du se dine profilvisninger

Informasjonen om hvem som har sett profilen din, vises i delen "Dashboard" på profilsiden din.

  • Opptil 5 resultater av hvem som har sett profilen din
  • Antall besøk til profilen din
  • Antall ganger du har oppstått i søkeresultatene

Du kan begynne å lure på hvem som har sjekket deg ut på LinkedIn og hva du skal gjøre når noen ser på profilen din. Skal du sende dem eller koble til dem, eller ikke?

Hva, hvis noe, kan du gjøre for å kapitalisere på de som har sett på profilen din? Det kan være en ansatt leder du vil være begeistret over å høre fra, noen som kan hjelpe deg med å finne veien til en ny jobb hos et ønsket selskap, eller en gammel kollega du vil gjerne komme i kontakt med.

Når du ser tilkoblingen og forstår hvorfor de så på deg eller hvordan de fant profilen din, får du mer informasjon for å hjelpe deg med å bestemme om eller hvordan du svarer.

Skulle du kontakte noen som ser på profilen din?

Å komme seg til seere med hvem du har en logisk forbindelse, virker mer naturlig enn å svare på en tilfeldig person som ikke har noen åpenbar grunn til å se på profilen din. For eksempel kan du ha uteksaminert fra samme høyskole i samme tidsperiode eller med en tilsvarende stor.

Kanskje du delte en tidligere arbeidsgiver, men på forskjellige tidspunkter eller på forskjellige steder, bodde i samme område, har mange felles kontakter eller tilhører samme faglige organisasjon.

Hvis du kommer ut, trenger du ikke nødvendigvis å nevne at de så på profilen din, og de kan ikke engang huske å gjøre det i din oppsøkelseskommunikasjon. Du kan fokusere på ditt felles bånd og hvorfor du vil koble deg til dem.

Når du ikke er sikker på hvorfor de var ute

Husk det faktum at seerne uten en åpenbar forbindelse kan ha ved et uhell klikket på profilen din. Noen ganger, ettersom folk søker etter noen, kan de klikke på profilen til noen andre med samme navn, for eksempel.

Dermed, hvis du har absolutt ingen profesjonell eller personlig forbindelse med personen, kan du bare ignorere dem. Men hvis du ser at de jobber for et selskap som du har interesse for, eller hvis du finner noe annet tilkoblingspunkt, vil du kanskje sende dem en melding.

Tross alt er det verste resultatet at de ignorerer deg, så du har lite å tape, bortsett fra kanskje noen av dine tildelte meldinger, avhengig av ditt LinkedIn-kontonivå. I kommunikasjonen din, gjør det klart hvorfor du vil koble sammen, inkludert hvordan du kan være nyttig for dem. Du kan enten referere til visning av profilen din eller bare angi grunnen til å nå ut basert på bakgrunnen.

Når du skal nå ut

Du vil ikke at det virker som om du stalking folk som sjekker deg ut på LinkedIn, så ta en pusterom og ikke nå ut umiddelbart etter at en person ser profilen din. Det er fornuftig å vente en dag eller to. Hvis personen kontaktet deg ved et uhell, vil de sannsynligvis ikke huske det.

Hvis det er en rekrutterer eller ansatt leder, vil du ikke gi inntrykk av at du er desperat og umiddelbart pouncing på alle som ser på profilen din.

Hva å si i LinkedIn Melding

Hvis du nevner at betrakteren har besøkt profilen din, kan du kanskje si noe som: "Jeg la merke til at du hadde snublet over profilen min og da jeg sjekket ut profilen din, ble jeg interessert i å se at våre karrierer har noen interessante paralleller. elsker å snakke med deg om …"

På den måten bekrefter du en felles interesse mellom dere og gir en grunn til muligens å fremme forbindelsen. Hvis du bestemmer deg for å nå ut, kan du lese disse tipsene for å sende LinkedIn-meldinger og invitasjoner før du kobler til.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.