• 2024-07-02

Hvordan finne en deltidsjobb

Hvordan få jobb i Norge - Give a Job

Hvordan få jobb i Norge - Give a Job

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De 28 millioner amerikanerne som jobber på deltid, inkluderer tenåringer, studenter, mødre, pensjonister og mange andre. Mens deltidsjobber ikke ofte kommer med fordelene av en heltidsjobb, tilbyr de fleksible tidsplaner. En deltidsjobb kan være en fin måte å jobbe på, mens du fortsatt har tid til å heve en familie, gå på skole, nyte pensjon, eller til og med jobbe en annen jobb.

Interessert i å finne en deltidsjobb? Følg disse tipsene for landing av en deltidsjobb som passer best for deg.

Bransjer som tilbyr deltidsarbeid

Nesten alle bransjer ansetter deltidsarbeidere i noen kapasitet. Du kan også finne deltidsjobber som strekker seg fra oppføringsnivå til lederstillinger.

Imidlertid er enkelte næringer som er godt kjent for å tilby deltidsarbeid, detaljhandel, levering, helsetjenester, utdanning, kundeservice og gjestfrihet. Husk at lønn for deltidsarbeid varierer etter bransje og jobb. Sjekk ut disse godt betalende deltidsjobber for å få en følelse av noen av de mest lønnsomme stillingene.

Beste nettsteder for å finne deltidsarbeid

Samlet beste deltid jobbside: Forbes.com anbefaler FlexJobs.com som det beste og mest nyttige arbeidsbordet for deltidsarbeid, og legger merke til at kostnadene på $ 14,95 per måned er verdt. Nettstedet sjekker for å sikre at alle oppføringer er legitime, pluss at de viser et stort antall profesjonelle jobber. FlexJobs har over 50 kategorier med en rekke tidsplanvalg, fra deltid til telekommunikasjon til heltid, men fleksibel. Nettstedet har også en rekke arbeids-hjemme-jobber.

Beste jobbwebside for arbeidsmuligheter: Ratracerebellion.com viser sine oppføringer og organiserer dem til et gratis daglig nyhetsbrev. Å finne gode online-muligheter hjemmefra kan være vanskelig, men dette nettstedet tar gjetning ut av om et innlegg er legitimt eller ikke.

Jobber dekker en rekke bransjer og typer, inkludert kundeservice, teknisk, administrativ og skriftlig. Mens mye av arbeidet betaler under $ 20 i timen, eksisterer noen høyere betalte alternativer.

Beste jobbwebside for eventyrlystne jobbsøkere: Coolworks.com appellerer til både ungdom og eldre med sine sesong- og deltidsjobber på kule steder, og siden har en jobbside som heter "Eldre og Bolder" for pensjonister.

Fra en kokkjobb i Bryce Canyon til marine turer i Alaska, kan disse deltids- og kortsiktige jobbene ta deg rundt i landet. Kategorier inkluderer administrasjon, bevaring, miljø, landbruk, mat og drikke, tour guide, og mer.

Tips for å finne en deltidsjobb

I tillegg til å sjekke ut de beste søkesidene på Internett, kan du forme deg kunnskap. Her er noen tips for å hjelpe deg ace jobbsøk og land deltid jobben du vil ha:

Tenk på timeplanen din. Før du begynner jobbsøkingen, tenk på tidsplanen din. Hva slags arbeidsplan vil du ha? Noen deltidsjobber er skiftarbeid, noe som betyr at du må kunne jobbe i flere timer. Dette kan være ideelt for deg hvis du har en fleksibel tidsplan. Men hvis du bare kan jobbe bestemte timer på dagen (eller bestemte dager i uken), hold det i bakhodet når du søker på jobb. De fleste jobboppføringer vil gi deg en følelse av hva slags skjema du vil ha, så bare gjelde for ting som passer til din livsstil.

Express tilgjengelighet. Når du søker om en jobb, sørg for å uttrykke fleksibiliteten i jobbmaterialene dine og i intervjuet ditt. Du vil vise at du er villig til å jobbe uansett hvor mange timer som kreves, spesielt hvis du jobber med en skiftjobb. Mens du ikke vil lyve (ikke si at du kan jobbe netter, hvis du ikke kan, for eksempel), prøv å markere evnen til å jobbe når du trenger det.

Vis engasjement. Mange deltidsjobber ser mye omsetning. Ansatte har en tendens til å gå fort, enten fordi de er studenter som går tilbake til klassen, eller fordi de finner en heltidsjobb. Prøv å understreke i jobbmaterialene dine og intervju at du er forpliktet til stillingen. Arbeidsgivere vil sette pris på en kandidat som er spent på jobben og ikke planlegger å forlate med en gang.

Vis, ikke fortell. I din CV og følgebrev, unngå cliché fraser som "selvstarter" og "fungerer bra med andre." I stedet for å fortelle arbeidsgiveren du er, vis dem. For eksempel, hvis du vil vise at du jobber godt med andre, gi et eksempel i følgebrevet til et vellykket teamprosjekt du jobbet med. Også, når det er mulig, bruk tall for å demonstrere suksess. Hvis du vil vise din tidligere erfaring med å håndtere penger, kan du si i CV-en at du har "Managed senior class budsjett på over $ 10,000." Denne typen informasjon vil imponere ansettelseslederen, og vise hvem du er som ansatt.

Behandle prosessen som et heltidsjobb. Husk at søknaden om en deltidsjobb er stort sett den samme som å søke om en heltidsjobb. Du må fremdeles vanligvis sende inn CV og omslagstavle (selv om enkelte steder bare vil be om et jobbsøknad og kanskje et CV, spesielt hvis du søker personlig).

Du vil også ta intervjuet seriøst. Sørg for å undersøke firmaet og utarbeide svar på vanlige intervjuespørsmål på forhånd (samt svar på disse vanlige deltidsjobespørsmålene). Kled deg i passende intervjuklær også - forretnings profesjonell er typisk, selv om du kan bruke forretningsmessig uformell til et mer uformelt arbeidsmiljø. Ved å kle seg riktig, vil arbeidsgiveren sette pris på at du tar prosessen alvorlig. Det vil vise ham eller henne hvor mye du vil ha jobben.

Vurder midlertidig arbeid. Hvis du har problemer med å finne en deltidsjobb, bør du vurdere midlertidig arbeid. Du kan søke på jobbsider eller jobbe med et tempoforetak for å finne kortsiktige stillinger. Noen av disse jobbene kan vare i dager, uker eller måneder, og du kan noen ganger slå en tempposisjon til en permanent. Noen av disse er på heltid, men andre er deltid.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.