• 2024-07-02

Marine Corps MOS 5821 Criminal Investigator CID Agent

Arkitekt Svein har innsikten som trengs for å lage fremtidens IT-løsninger

Arkitekt Svein har innsikten som trengs for å lage fremtidens IT-løsninger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Informasjon fra MCBUL ​​1200, del 2 og 3.

En av de mest konkurransedyktige karakterene (jobbene) i Marine Corps er CID-agenten. Disse agenter jobber i kriminalforskningsavdelingen (CID) og Naval Criminal Investigative Service, eller NCIS (som inspirerte det dramatiske tv-showet med samme navn).

Den militære operasjonelle spesialitetskoden (MOS) -koden for denne vurderingen er 5821.

Marine Corps CID-agenter utfører alle generelle kriminelle undersøkelser under jurisdiksjonen til CID og NCIS, som inkluderer å gjennomføre skjulte operasjoner, forhør av vitner og undersøkelser av kriminalitet.

Marine CID-agenter utdannes i gisselforhandlinger, gir personlig beskyttelsestjenester, administrerer polygraph eksamener, og jobber med andre militære sivile og føderale politimyndigheter.

De gir også veiledning og veiledning til junior CID-agenter og lærlingundersøkere og støtter både installasjons- og Marine Air Ground-oppdragsgivere. De vanligste forbrytelsene de undersøker inkluderer narkotikaforbrytelser, tyveri og identitetstyveri. Men hvis de blir bedt om å tjene til støtte for enheter ombord på skip, kan Marine CID-agenter få til oppgave å undersøke kriminell aktivitet på sjøen, inkludert piratkopiering.

Krav til marine CID-agenter

For å kvalifisere for denne jobben, trenger rekrutterer en generell teknisk poengsum på minst 110 på ASVAB-testen (Armed Services Vocational Aptitude Battery), være 21 år og ha normal fargesyn. De må ha visjon korrigert til 20/20 og en gyldig staters førerkort. De må ha sterk moralsk karakter som definert av Marine Corps og må være mellom 62 og 65 tommer høye.

I tillegg kan aspirerende CID-agenter ikke ha en historie med mentale eller følelsesmessige forstyrrelser, og kan ikke ha noen overbevisning av spesielle eller generelle domstolskamp eller sivile domstoler, med unntak av mindre trafikkbrudd. De kan ikke ha noen straffedømt straffedomstol som involverer ulovlig narkotika eller ektefellebruk eller vold i hjemmet.

De må ferdigstille en enkelhetsbakgrunnsundersøkelse (SSBI) og kunne kvalifisere for en topphemmelig sikkerhetsgodkjenning, med en tilfredsstillende periodisk gjennomgang hvert femte år.

Opplæring for Marine CID Agents

Minst seks måneder på jobb trening i kriminelle undersøkende oppgaver er nødvendig mens du fortsatt er en lærling etterforsker. Det kreves også en anbefaling fra CID-offiseren og provost-marskalderen for tildeling til US Army Criminal Investigation Divisjon Lærling Special Agent Course i US Army Military Police School, i Fort Leonard Wood, Missouri. Fullføring av dette kurset er obligatorisk for CID-agenter.

I tillegg må nye kriminelle etterforskere som er tildelt NCIS som spesialforvalter, bestemmes kvalifisert for plikt fra et NCIS-skjermkort.

Tilleggsopplæring er nødvendig for å kunne kvalifiseres som polygraph eksaminatorer og gisselforhandlere.

Sivile stillinger knyttet til CID-agenter

U.S. Department of Labor viser to spesifikke yrker som ligner Marine CID-agenter. De inkluderer detektiv og polygraph eksaminator. Innenfor Marine Corps, MOS 5821, kriminell etterforsker og MOS 5822, polygraph eksaminator, er relatert til CID agent rolle.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.