• 2024-07-02

En guide til de beste musikkskolene i øst

Ukulele - Hvordan man stemmer den

Ukulele - Hvordan man stemmer den

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du har en cellist, en bassist, en jazz trommeslager eller operatør tenor, ser seriøse musikere etter bachelor- og gradskoler med toppmusikkprogrammer. Og akkurat som universiteter er delt inn i nivåer, med Berkeley og Yales av verden øverst, og mindre konkurransedyktige skoler legger seg ned, er stratifisering av musikkskoler enda mer ekstrem, med de beste vinterhager i landet som ligger på toppen av pyramiden.

Men for mange musikere er bedre passform en vinterhage på en høyskole eller et universitet med en topprangerte musikkavdeling. Som en vinterhage trenger de beste av disse musikkskolene audisjoner, konsert- og recital-gjenopptak og en helt annen søknadsprosess fra den typiske opptakskursen.

Nøkkelen ligger i å finne en musikkskole som passer til musikerens ferdigheter, engasjement og lidenskap. Hvert stort universitet har et musikkprogram, men høgskolene på de følgende sidene representerer noen av de beste musikkprogrammene i øst. Vri siden for å komme i gang, eller bruk hurtigkoblingene nedenfor.

  • New York universiteter, inkludert Eastman og NYU
  • New England universiteter, inkludert Longy og Peabody
  • Mer: Oberlin og utover
  • 01 Eastman, Tisch & More

    New York har ikke monopol på stjernemusikkprogrammer, selvfølgelig. Musikere vil også sjekke ut disse universitetene i New England også:

    • Peabody Institutt for musikk: Denne berømte musikkhallen er grunnlagt i 1857 og er en del av Johns Hopkins University i Baltimore, Maryland. Liberal Arts kurs er nødvendig, men studenter som ønsker å ta matematikk og vitenskap klasser kan krysregistrere på Johns Hopkins over hele byen. Peabody tilbyr både undergrad og høyere grad, og opptaket er svært konkurransedyktig - studentene er auditioning mot noen av de mest talentfulle og lidenskapelige musikerne, ikke bare i USA, men verden. Når det er sagt, når en musiker kommer inn, vil han finne et nærende, ikke kutt-hals miljø.
    • Longy School of Music: Boston-området er hjemsted for flere, prestisjetunge vinterhager, inkludert Boston, New England og Berklee. Men byens universiteter har også gode musikkprogrammer, og Longy er spesielt anerkjent. Longy School of Music ble grunnlagt i 1915 sammen med Bard College i 2011. Selv om Bard ligger i Annadale-on-Hudson, New York, forblir Longy en frittstående vinterhage i Cambridge, Massachusetts. Det er en liten skole med rundt 50 studenter og ca 180 studenter som studerer hele spekteret av musikkopptreden, inkludert tidlig musikk, ny musikk, opera, komposisjon, Dalcroze eurhythmics og jazz, som er hjertet av deres moderne amerikanske musikkavdeling (MAM)
    • Yale School of Music: Du finner høyt nivå musikkavdelinger på alle Ivy League-skolene, men Yales program er bemerkelsesverdig som en niseskole, en god form for en svært spesifikk delmengde av vitenskapelige musikere. Undergraduates kan forfølge en musikk grad eller bli med i et av universitetets mange ensembler, som spenner fra musikkskolens Philharmonia Orchestra til legendariske, ekstra-kurrikulære Whiffenpoofs. Men det er utdanningsskolen som regnes som toppklass med Ph.D. grader i musikkhistorie, musikkteori og etnomusikkologi - felt for musikere som ønsker å forfølge akademiske og forskningssider av kunsten.
    • UMass Amherst: Musikkavdelingen ved Massachusetts 'flaggskipsuniversitet tilbyr fantastiske konserter, inkludert en konserthus på 2000 seter og to mindre spillesteder - og gode utstillingsmuligheter via 17 instrumentale og seks korensemble. Dens 250 undergrads og omtrent 70 grad studenter forfølge grader i ytelse, jazz, musikk komposisjon og musikk utdanning. Og for studenter interessert i å ta flere kurs, er Amherst en del av Five College-samarbeidet, som gjør at studentene kan studere på andre skoler, inkludert Smith og Mount Holyoke, og delta i Five College Choral and Jazz Festivals.

  • 03 Oberlin & Temple

    Ikke alle musikkskoler er en god form for alle, og det er tydeligvis tilfelle med de siste to på denne listen med åtte flotte universitetsmusikkprogrammer. Den ene er en fantastisk klassisk musikkopplæringsbane, den andre er spesielt godt egnet til jazz. Hvis du ser på musikkskoler i denne delen av landet, så vet du sannsynligvis alt om Philadelphia's Curtis og Ohio Cleveland Institute of Music, to gode konservatorier. Men disse to musikskolene er en del av større universiteter, noe som gir studentene en smak av klassisk høyskoleliv, samt overlegen musikkinstruksjon.

    • Oberlin konserthus av musikk: Dette vinterhage, som er en del av Oberlin College, nær Cleveland, Ohio, er nasjonens eldste, men det er ikke det eneste kravet til berømmelse. Samlingen av 1500 musikkinstrumenter inkluderer 207 pianoer, og studentene - som hovedsakelig er undergrads - har 150 treningsrom og fem konserthus til rådighet. Opptak er svært konkurransedyktig - og som Eastman, kan man bare søke på vinterhagen, via Unified App, eller gjøre et toårig program med universitetet. (Og hvis du er interessert i denne delen av landet, sørg for å sjekke ut de andre toppmidrosk musikskolene.)
    • Boyer College of Music and Dance: Dette musikkprogrammet, som er en del av Philadelphia's Temple University, tilbyr klassisk, opera- og vokalopplæring, men det er spesielt bemerkelsesverdig for sin jazzstudieavdeling, som tilbyr bachelorgrader i instrumental ytelse, jazz vokal og jazz komposisjon og arrangere en stor brønn -tilpasset kravene til en karriere som en giggingmusiker. Hvis din jazzmusiker noensinne har vunnet prisen i Lincoln Center sin årlige "Highly Ellington" high school konkurranse, er det et Temple University-sponset program.

    Ser fortsatt? Ikke rabatt West Coast, som er hjemmet til noen blendende musikk konservatorier og gode universitetsprogrammer i California og utover.


  • Interessante artikler

    Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

    Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

    Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

    Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

    Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

    Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

    Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

    Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

    Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

    Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

    Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

    Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

    Mental Helse Ansattes fordeler

    Mental Helse Ansattes fordeler

    Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

    Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

    Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

    Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.